Přidat odpověď
Mě by zase zajímal rozdíl mezi ženou, která si na obličej napatlá všechno možný a nemožný a tou, co se namaže jednou denně niveou.
Občas si prohlídnu nějaký ženský časopis, kde jsou milióny různých krémů a sér a chytnu úplnýho nerva, protože nevím, čím se mám namatlat, abych navěky vypadala o deset let mladší. Navíc nebydlím ve městě, abych pravidelně lítala na kosmetiky a omlazující procedůry. Takže si na sebe něco namažu, abych učinila nestárnutí zadost a jinak jsem zaujala strategii přijetí svých vrásek, pytlíků a toho, že některý ženský vypdaji líp a mladší než já.
Taky mi přijde, že různé krémy, vody, séra a kosmetiky jsou především byznys a jde o každou jednotlivě, zda na něj má čas, peníze a energii na vybírání a zkoušení.
Viděla jsem jednu ženskou - mojí konkurentku, která chodí na kosmetiku, nehty, ke kadeřnici každý měsíc a botulotoxin si dala do čela a řekla jsem si, "stejně ti to není nic platný".
Na druhou stranu je fakt, že některý starší a starý ženský vypadaji pěkně, ale asi to bude hlavně o genetice a o štěstí, krémama jen trochu.
Předchozí