Na OC už jsem asi stará. U nás nějaká jsou, ale vyhýbám se jim. V létě výjimečně vezmu za vděk klimatizovanými interiérem, když je venku nesnesitelno, a schovám se tam, bývá tam v tu dobu i příjemně prázdno. Ale v předvánočním období tedy opravdu ne. V Praze jsem jednou vlezla do Palladia, k němuž jsem se zatoulala víceméně náhodou, a stačilo mi to myslím na zbytek života. Prošla jsem kousíček a utekla. Líbí se mi tradiční paláce jako Lucerna, tam se projdu ráda.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.