Přesně, kupovaná vánočka patří leda do nemocnice na týrání pacientů, aby se rychle uzdravili a pakovali se domů.
Taková máslová s mandlemi a ořechy uvnitř, to je něco. A navíc to zneutralizuje ty všechny přehnané vánoční chutě. I když můj muž si na vánočku vždy maže marmeládu - to mi přijde urážka vánočky, to může jíst rovnou vánočku z obchodu.
Safra, už 10 let jsem neměla vánočku, co nejím lepek. Asi koupím těsto na mazenec, vylepším ho a udělám bezlepkovou vánočku. A naschvál do toho narvu i pár rozinek, aby mi to nejedly děti, i když tam ty rozinky taky mít nemusím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.