Rose, ale to přece není vůbec o tom, že by člověk chtěl od všech slyšet chválu a podporu. Do lidí kolem se prostě nekopá, co je na tom těžkýho pochopit? Kdyby Fren napsala "mám to tak a tak a je to super, všem nám to náramně vyhovuje", tak nikdo neřekne ani popel. Ale ona píše stylem "mám to tak a tak a vy ostatní jste ovce a pokud máte nějaké připomínky, tak to znamená, že jste lúzři a jen mi závidíte".
Nikdo nepotřebuje být od Fren chválen. Stačila by úplně obyčejná neutrální slušnost.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.