my jsme neladici chaotici, máme v bytě zmatek i v barvách, navíc část interiéru je zdedena a my obnovuje e po částech, takže spíš postupně 1 barvu z palety vyměníme za jinou... Vždycky jsem milovala modrou, ale kupodivu v ní nemám nic, kromě velké sbírky modrobileho cibulakoveho porcelanu a cca dvou ubrusu, které vytahuju o vánocích (kvůli kočkám).
V poslední době mám sklon doplňovat právě červenou a chtěla bych zelenou, nějak se mi ty barvy přiblížily. Asi koupím polštářek :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.