U Vietnamce u nás jsem kupovala nejčastěji věci do školy jako - zítra máme geometrii a já nemám kružítko. Zdraví nás pořád stejně, jeho dítě chodí s našima do školy.
A párkrát jsem byla v Sapa pro něco exotického k jídlu, jinak je nevyužívám. Ale jsem rozmazlená pražskou otevírací dobou a téměř denně jezdím autem, nakoupím kdekoli a kdykoli.
Je mi jasné, že zdražování je problém. Tedy víc než u seniorů ho vidím u zdravotně postižených. Tam se tedy snažím pomoct, když už můžu.
A hledat zástupné viníky je zbytečné, dokud Putin neodtáhne za Ural, klid nebude.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.