Ja muzu zazitky z detsvi popsat presne tak jako to udelala Konicek..Pro dost lidi by to bylo hrozne a zase spousta lidi to mela v detstvi mnohem tezsi.. Uz jsem se s urcitymi vzpominkami smirila, rodice se k nam chovali lip nez jejich rodice k nim, a ja se snazim chovat lip nez moji rodice..Nektete veci jsou pro me uplne nepredstavitelne, ze bych se tak chovala k vlastnim detem, verim, ze labilnejsiho jedince by to semlelo, nastesti jsme se segrama byly odolne osobnosti, tak jsme to nejak ustaly..Mluvim ted hlavne o neustale kritice, jakoze fakt nic jsme "neudelaly dobre", az nam to pak uz zacalo byt jedno
Jinak jsem v puberte dost zavidela svoji spoluzacce z gymplu jeji domaci pohodu,s maminkou byly jako kamaradky, a pak po maturite jeji maminka nahle zemrela na otravu alkoholem a dozvedela jsem se, ze tata stridal zenske a v mezicase mamku mlatil, tak zacala tajne pit, a to se delo v dobe, kdy jsem k nim chodila..Zvenci se to dost tezko odhaduje, muze to vypadat dost jinak, nez skutecnost..