Prosím, poradíte mi? Rozbila se mi elektrická vestavná trouba, která je zároveň kombinovaná s plynovým sporákem.. Tím pádem mě to donutilo přemýšlet i nad koupí varné desky (plyn již nechci, protože je v bytě nějaký problém s připojením a letos bych musela měnit trubky). Protože jsem zatím měla vždy plynové hořáky, nemám vůbec zkušenost s varnou deskou.. Na co si mám dát při výběru pozor? A mám vybrat indukční nebo sklokeramickou? A jakou vybrat troubu? To už jsem úplně v koncích : -)) Předem díky za jakýkoli nasměrování...
Děkuji těm, co mi už odpověděly, nevšimla jsem si, že jsem nezadala jako "téma"...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.