Přidat odpověď
Veverko, odevšad možně, je to pokus omyl. Zrovna ty vaflové plotýnky jsou oblíbené, a taky oplatkové. Plus si dcera zapéká na grilové plotýnce (takové ty proužky) různé tousty a tortilly.
Vafle v podstatě nejde zkazit - vejce, podmáslí, soda, nějaká ta mouka, špetka soli, troška cukru. Těstíčko hustoty jako na lívance.
Nedávno teda vyšla výborná bezlepková kuchařka v Apetitu. Jsou tam vždycky předepsané přesné značky moučných směsí, ale tím bych se nezatěžovala. Já oblibuju míchané mouky od Adveni (mají různé barvy podle účelu), takže používám ty. Plus mám doma rýžovou krupičku, cizrnovou mouku, pohankovou mouku, a (pšt) instantní bezlepkovou jíšku od Knorru (není to žádnej sajrajt a funguje to rychle a spolehlivě).
Předchozí