Ropucho, ja jsem lempl, ale dlouhá léta jsem vzdycky aspoň 1x za rok či dva probrala všechny prostory. Během minulých pěti let jsme ale pristehovali nejake věci ze dvou domácnosti - mého tatínka a sestry, do toho jsem studovala a ubývá mi energie a byt mi totálně prerostl přes hlavu. Loni v listopadu jsme narychlo zarizovali kus bytu pro tetu, tak jsme přestěhovali věci v bednach a kosich do mě ložnice, kde se až do minulého čtvrtka nedalo projít k oknu...
Ale přerušila jsem školu a hodlám to prerovnat a probrat, prerostlo to i mou značně posunutou hranici prijatelnosti a necítím se v tom dobře. A paní na úklid. Radši ušetřím na jiných věcech.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.