Valkyro. Jde o systém. Hadr a houba muže mít své místo a o to jde. At už je v šuplíku pod drezem, nebo v závěsu nás drezem atd.
Jinak. Ja jsem sice vyrostla v nepořádku. Ale ne odmalička. Až tak okolo mych 7-8let to začalo být kritické. A Valkyro, mně to vadilo vzdy, v pokoji jsem už v tomto věku měla poradek, v kuchyni a koupelně jsem ho začala už tehdy udržovat ja. Nevím, kde se to vzalo. Ale pokud to dceři nejde, neznamená to, ze kdyby vyrostla v pořádku, ze by poradek umela. To tak vzdy není.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.