Jestli nevadí kynuté těsto, tak opičí chléb: https://www.vune-chleba.cz/2020/06/monkey-bread-opici-chleb/
anebo trhací chléb: https://www.apetitonline.cz/recept/trhaci-chleb-s-bylinkovym-maslem
Náplně lze podle chuti udělat bylinkové, použít hotové pesto anebo červené s bazalkou a oreganem s příchutí pizzy.
Jinak ty párečky v listovém těstě, jak zmiňovala Blanka, dělám tak, že si těsto rádýlkem nařežu na proužky a ty trochu našikmo omotám kolem párku. Mám jistotu, že se těsto v troubě nerozbalí, jak se někdy stává šátečkům.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.