Byli jsme přilepeni na webu CNN v práci. Museli zjednodušit (=zmenšit) stránku, aby jim to nepadalo. Pracoval jsem ve výzkumné laboratoři v Praze patřící US korporaci, která vyráběla regulační techniku. Měli jsme jet něco nasadit na největší bombardovací základnu Fort Brag pro klimatizaci a šetření elektřinou.
V následujících týdnech byl odtud veden útok na Afghanistán.
To samozřejmě padlo, tak to jeli nasazovat američtí kolegové, ne někdo z Čečny....Česka.
O pár let později mi v New Yorku ulétlo letadlo do Seattle, tak mne po telefonu prováděl kamarád v noci po Manhattanu. Měl jsem asi 7 hodin na spánek, tak jsem si z nich pár hodin utrhl. A už tam byl památník.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.