Dvě plotýnky jsou málo a je to nepraktické. Sama asi počítáš, že tam bude jeden, maximálně dva lidé. To znamená, že nebudou vyvařovat ve velkých hrncích a logicky potřebují dvě malé plotýnky. Ale u dvouplotýnkové desky bude jen jedna malá a druhá velká.
Další věc je prostor. Já třeba horkou pánev jenom šoupnu na jinou, studenou plotýnku. Když budu mít jen dvě a obě budou zrovna horké, protože jsem je použila, musím tu rozpálenou pánev dát někam na stůl nebo jinam do kuchyně. A už je to složité a otravné.
Místo ti to taky neušetří. Obvykle se dává na šířku, plotýnky vedle sebe, ne za sebou. Které plotýnky používáš ty sama při vaření? Já třeba ty zadní vůbec, nebo jen výjimečně. Raději volím ty přední. Nedokážu si představit, že mám vepředu pánev a musím se přes ní nahýbat abych zkontrolovala brambory vzadu. Nebo opačně