| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Chtěla jsem si nasušit zeleninu, že ji budu používat jako dochucovadlo. Plán byl nasušit pórek, mrkev, celer, petržel, nějaké natě, možná cibuli, papriku, kedlubnu.
Začala jsem pórkem - nakrouhala na super jemno v robotu, dala do sušičky a suším asi na 50 stupňů na 3 hod, pak se uvidí.
Teď mi říkala kámoška, že prý se každá zelenina musí osolit už při sušení. že prý to jinak zvlhne a zplesniví. Já měla představu, že "ochucovací směs" bude jen směs nasušené zelenin bez soli.

Dotaz zní: solit či nesolit? Pokud solit, kdy a kolik? Musí být soli více než usušené zeleniny?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.