Nicméně rozhodně potřebuješ i ty podporu a odborníka. Jinými slovy - je tohle situace na hyperkorektní jednání? Je neteř v takové pozici, aby byla opravdu pevně nohama na zemi a zvládla takové jednání?
Kat,
jo. Ja bych ji mela chranit. V podstate se bojim toho, ze mi jednou vycte, ze jsem zkazila vztah s babickou a dedou. Na druhou stranu no a co. Kdyz ted budu presvedcena, ze jednam spravne..
Moji sestrenici to hyperkorektni jednani stalo zivot. Ja bych se jeste nechtela dostat do situace, ze s nimi v kontaktu bude a bude mi o tom lhat.
Myslim, nahlas. Fajn, kdyz to probere se mnou nekdo z venku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.