Já mám svoje první onemocnění, poslední dva týdny.
Já si to přivezla někde z Německa, kde jsme se vůbec s nikým nestýkali, málo kdy jsem někoho viděla. V kempu byli 2-4 stany, jen na dálku 20-30m jsme si ráno mávali. Na nákupu jsme byli asi 3x po 5 minutách.
Příšerná únava a jen díky úplné ztrátě hlasu mám teda k dobru ten druhý týden. Příští týden pošupajdím. Zatím si nedokážu představit jak funguju. Asi budu celá odpoledne spát a v noci taky.
A hlásím teda ztrátu chuti na cokoliv, takže to bude mít super vedlejší efekt, nic mi nechutná stejně. Půlku věcí ani nechci jíst.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.