Bacha, litinovy, uvnitr smaltovany nadobi, nesmi na indukci na vysokej stupen, je to pak nerovnomerny zahrivani a smalt rychle odpryska.
Jsem si takhle vyrusila milovanou le creuset panvicku
, na vajicka byla fantasticka, jen to zahrivani...
Na volsky oka ted mam malinkou litinovou bez povrchove upravy.
Vyborna, robustni, NESMI se umyvat jarem a vpodstate se ani umyvat nemusi.
Protoze je mala (vnitrni prumer 12,5 cm), tak ani neni tezka.
Na delsi vareni/ peceni mam le creuset litinovy hrnce, delaji je uz jen se smaltem uvnitr.
Jsou bezva, kdyz se neco vic pripece, tak nechat chvili mimo plotnu stat a pak se to samo odlipne.
Ale jen rucni umyvani a to jsou pekne tezky!
Na velky smazeni mam od Silit nerezovou s jejich neprilnavou povrchovou upravou (Silitan PTFE).
Uzasna. Taky rucni myti ale neni vubec tezka.
Vypada to jako neco skelnyho.