Nemám ani páru o plavkovej móde, nejak to neregistrujem. Nie som okukávač, nestíham, keďže som furt v pohybu. Buď plávam, behám, chodím alebo bláznim s deťmi či MM.
Na indoor plavanie nosím dvojdielne športové plavky a už dlho hľadám pekné (tj aby mi sedeli) jednodielne, ktorými chcem nahradiť tie 2 dielne (mám škaredé brucho - zanedbaná diastáza).
Na pláž - tento rok som bola mimoriadne odvážna a prvýkrát som mala niečo medzi brazilkami a tangami. Som 43 a myslím, že už nemám moc času, kým budem pre MM "kus". Tak som ho chcela potešiť a mať viac odhalený zadok. Tiež viem, že sa mu páčia opálené půlky s bielym trojuholníčkom a nikdy v živote som mu to nedopriala, tak teraz, po 20tich spoločných rokoch...
Takto som sa rozhodla posledný deň pred odjazdom na dovču. Nebola šanca zohnať nejaké tango-brazilky plavky, a predavačka v obchode so spodným prádlom mi ponúkla kalhotky, ktoré vraj nerozoznám od plaviek. A fakt, sú bezva!
Nikdy by som neverila, že raz budem v gaťkách plavať a chodiť po pláži, ešte k tomu v mojom veku