Rodinová, rajčata pokrájet (dle velikosti rajčat a sklenic), napěchovat do skleniček, trochu posolit (od oka, míru nemám), zavíčkovat a zavařit (cca 85° 30 minut). Pustí šťávu, chytne víčko, hotovo. Polotovar na všechno. Lze i předem spařit a oloupat, nám slupky nevadí, tak neloupeme. Jdou teda sloupnout i pak.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.