Dělala jsem dva druhy, dokud jsme měli hodně višní.
1. S alkoholem do velké sklenice od okurek dát do 3/4 višně, přidat cca 1 kg cukru a zalít rumem. Přetáhnout igelitem, udělat několik dírek a nechat několik týdnů louhovat.
2. Bez alkoholu V podstatě to samé, jen bez alkoholu. Dala jsem to na parapet a po několika týdnech scedila. Slabý alkohol se vytvoří přeměnou cukru.
Polovinu višní jsem peckovala. Prý to pak má lepší chuť, ale nedokážu posoudit. Většinu vypil vždy někdo jiný.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.