| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Naprosto souhlasím s Koníčkem. Ataky mě přepadly nečekaně až tedy v dospělosti po nástupu zpět do práce po druhém mateřství. Ale úzkostná jsem byla od dětství, jinak ale veselý, spokojený, optimistický flegmatik. O to nečekanější to bylo. Základ je, pokud ataky přerostou únosnou míru (je to individuální, já měla ataky každý den v tramvaji a pak už jsem žila v permanentní úzkosti, že to zase přijde atd.), nemoc zaléčit ( a ne hned léky vysazovat, pokud si člověk myslí, že už je to na dobré cestě) a k tomu docházet pravidelně na terapie (já měla obrovské štěstí na terapeutku a našla jsem ji díky doporučení tady). Někdy se bohužel spouštěč nenajde, ale stojí za to ho zkusit najít. A fajn je taky na čas vynechat kofein, začít se víc hýbat a najít si čas pro sebe (ale to jde, až je ta akutní šílená fáze pryč) a doplnit hořčík, vitamín D a železo. A pak věřím, že na celý život to není, člověk se to naučí regulovat, pozná, kdy to přichází a opravdu se s atakou naučí pracovat a potlačit ji hned v počátku.
já jsem aktuálně ve fázi vysazování poslední čtvrtky Trittica a pevně věřím, že to bez léků dám. I když je mi jasné, že úzkostnější období a občasná ataky přijít mohou a asi i přijdou. :-)

Třetího syna jsme si pořídili už s mojí diagnozou, takže i těhotenství se dá zvládnout. A syn je úžasné dítě, nejvíc pohodové a za odměnu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.