Přidat odpověď
Taky čaje vedu, ale ne ovocné. Dost často nemáme doma mlíko - pije se to tu málo. Obvykle máme vodu, kafe z frenchpressu, čaje, vína, džus. Ale často chce návštěva třeba šťávu ze sirupu (občas tu je bezinková), ochucenou minerálku (nevedeme), instantní kafe (nevedem), ovocný čaj (nevedeme). A pak si ještě někdo naporoučí, že do toho chce třeba kolečko citronu, a už mi tiká oko.
S tím kafem je to tak, že někdo ho teď nechce, až k dortu, někdo ho chce hned. Ten co ho nechtěl ho ale najednou zase chce, když vidí, že ho mají ostatní. A vůbec sklenice nám sotva dostačují, když je něco na přípitek, pak každý něco jiného: červené, bílé, pivo, nealkopivo. Vlastně bych byla radši, kdyby si návštěvy furt něco nediktovaly, mám pocit, že k nám příbuzní chodí hlavně hodně jíst a pít. Nic jako kafe+dort+oříšky není možné, vždy musí být i před-svačina, večeře, vždy jsou u nás mnoho hodin. Jo a hlavně říkají, že to dělají kvůli MNĚ, aby oslavili moje narozeniny, ale pro mě je to obžerství a logistika tortura.
Předchozí