Já jednou vymyslela stopovaci hru. Dostával postupně indicie, ty jsem veršovaně napsala na papír, ten opallila, udělala jsem takový starobyle vypadající svitky a i voskové pečetě. První dostal doma, další 4 postupně cestou. Bylo to docela těžký. A cíl byl v jednom hotelu na místě, které má pro nás určitý význam.. Bylo to vtipný, nečekal to. Jindy jsem zase ukryla piknikovy koš na jiném místě a hledal. Mm mi taky dává promyšlené, krásné dárky..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.