Oblečení do kufru dávám vyzehlené. Nevyzehlene se mi nelíbí. I pomackane z kufru se na raminku vyvěsí. Dětem jsem balila na ŠvP vyzehlené věci,i když je mi znám jejich smutný osud. A je mi líto hezkého oblečení z bavlny, které není žehlené. Dívčí šatičky jako krávě z huby vytažené. Ale je to každého věc. Moje maminka říkala,že to,co neudělá švadlena,to dodělá žehlířka. A tak žehlím a vzpomínám na maminku, která byla skvělá švadlena i žehlířka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.