| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

To jsou zase nějaká nová pravidla než byla před 4 lety? To se hlásil na 8G syn a tam právě nejdřív zveřejnili výsledky (tj. počet bodů z testů), potom byl termín nahlížení do spisu (jeli se tam podívat asi hlavně ti, co byly jejich děti kousek od kýženého pořadí) a potom teprve dělali v těch výsledcích "čáru" a rozhodovali o přijetí x nepřijetí ... Takže body z testů jsme věděli jako úplně to první.
Na jednom ze "synových" gymplů to zveřejnili nejdřív na webu a zároveň uvedli pořadí (podle součtu bodů), což mi přišlo samozřejmé. Akorát já jsem tedy málem dostala infarkt, protože jsme měli doma blbé připojení k internetu a soubor se otvíral nekonečně dlouho. Tak jsem volala manželovi, ať koukne v práci a ten mě s tím taky dost natahoval.
Ovšem na druhém (Keplerovo gymnázium, kde se mi celou dobu zdálo, že si dělají z uchazečů o 8G docela šoufky a toto bylo vyvrcholení) výsledky zveřejnili ten první den právě jen vyvěšením na budově a to tak, že vyvěsili seznam pořadových čísel uchazečů, pod nimiž dělali přijímačky, a vedle tedy počty bodů z jednotlivých testů (a už nevím, jestli součet). Pořadí bylo třeba zjistit tak, že si člověk odpočítal, kdo má víc bodů než jeho dítě ve všech těch seznamech - s několika rodiči jsme pobíhali před vitrínami před vchodem do budovy a snažili se dopočítat, jak na tom to naše je - možná tam měli kameru a náramně se bavili ...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.