Já na sbírku jezdím extra. Je to pro mě víkendová akce ("co budete dělat o víkendu?"). Dají se do toho zapojit i děti, můžou vybrat prasátko a trochu se vychovat k sounáležitosti. Osobně si k tomu přifařím další sobotní program ve městě. V tom obchodě budu sbírat potraviny tak 15 minut. Z potravinové sbírky jsem si udělala den, na který se fakt těším. Navíc o tom dnes pořád "melou" v rádiu, takže by mě namotivovali, kdybych už nebyla namotivovaná.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.