"Když budu mezi prvníma pěti přijatýma, tak mě nikdo (i s 10 minutama navíc) nepřeskočí... Pokud jsem 30., protože na 28. a 29. místo těsně skočilo dítě s víc času protože poruchy, tak si holt nemám stěžovat, že jsem se nedostala, protože zřejmě jsem na hraně toho, jestli na to mám nebo ne... Jo, být první pod čarou je vždycky smutný (stejně jako 4. místo na olympiádě). Ale někdo to být musí... "
Ale tam jde přece o to, že pro někoho by těch 10 minut navíc znamenalo, že stihne i ten poslední příklad a nebude 30. ale 25. a už ohrožen nebude.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.