Přidat odpověď
Pawlo, my jsme u jedné z mých nejlepších kamaradek měly také dilema. Chodila s chlapíkem, který sice nosil boty a měl krásné oblečení ale byl to blb..
Nelibilo se nám jak se chová, jak se chová k ní a neseděl nám. Nesedli si hlavně chlapi tedy.
Vdavala jsem se jako první z naší bandy.
Požádala jsem kamarádku, zda může přijít bez nej.. bylo to pro mne docela těžké to rict.. prišla bez něj a nijak to neřešila.. jestli to resili spolu nejak, to dodnes nevím.
Ale.. nebyl čas to úplně dobře komunikovat a kdykoliv jsem pri svatbě šla okolo jejich stolu, prostě jsem přemýšlela jestli jsem udelala dobře a jestli by tam opravdu tak vadil.. Co si budeme povídat. Můj dnes již BM byl nadšen.
Budiž nám omluvou, že ona sama opravdu časem naznala, že jí trapí nepřiměřeně a nejsou spolu, kdežto kamaradky jsme pořád. Ale občas se dodnes nad tou situací zamyslím.. Jako výběr mezi partnerem a kamaradkou je to velmi ožehava záležitost.
Doporučuji dobře komunikovat a ujasnit si ty duvody. A popř. do toho trochu zatáhnout i chlapa, aby viděl, ze komunikace není úplně jednoduchá.
Měla jsem zpětně pocit, že to bylo rozhodnutí mého BM a já jsem jen bezhlavě poslechla.. A rict jí to bylo opravdu hodně těžké. Priznat své kamaradce že vlastně nesnasime jejího partnera natolik, že na svatbu ho nechceme.
Předchozí