Přidat odpověď
Lio,
je klidně možný, že boty nemá - tj. boty vhodné na svatbu.... já taky chodím do chlíva v normálních holinkách (jen holt o dvě čísla větších nebo pánských, abych se vešla) - ale to pořád nemění nic na tom, že se do lodiček NEVEJDU.
Najdi si někde srovnání toho, jak vypadá chodilo bosého člověka a obutého člověka a jaký je rozdíl v tom, jak chodí.
Před x lety jsem si jednou vzala staré pohorky, protože stezka bylo bahno se sněhem - a po nějakých pěti kilometrech jsem trpce litovala - protože mi boty nebyly nepohodlné stylem, že mě někde tlačil palec - ale dostávala jsem křeče do celých chodidel - prostě nesnesu mít prsty znehybněné a stažené k sobě.
A bosa nechodím proto, že jsem batikovaná lesana, ale kvůli artróze velkých kloubů (kyčel, kolena) - lidská noha (chodidlo) je uzpůsobené na to, aby pohltilo / odpružilo nárazy z nášlapu na zem - takže se pak nepřenášejí do těch velkých kloubů.
Na svatbu bych šla v bosobalerinkách, protože jsem ženská a snažím se mít boty na různé příležitosti - ale lodičky to nejsou a nikdy nebudou.
Předchozí