Postoj k dceři - je to na vás, jak se s budoucím manželem dohodnete o bosonohém. Ber to jako trénink. Postoj k bosonohému na svatbě - od "je mi to jedno" až po "je to zajímavost". Ale já netrvám na dress code nikde, přestože ho sama +/- dodržuju, nerada na sebe strhávám pozornost. Ale jsou pro mě nepřípustné např lodičky (kvůli nártu), takže na ples jdu v balerínách a tam je mi jedno, kdo si co pomyslí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.