Libiku, já ve svém věku už na všechno hodlám hledět shovívavě. Jestli budu mít to štěstí a dočkám se pozvání na svatbu svých dětí, budu přešťastná, budu se těšit ze všech exotů, co jich tam bude, ze všeho toho mládí a přátelství a jestli mě bude něco trápit, tak myšlenky na tu dlouhou cestu, kterou mají před sebou a kterou si na rozdíl od nich už umím představit. Nějaké boty nebo nohy mě nechají úplně v klidu. Jeden pan farář v jedné vsi nosí žabky, mimochodem. Ale nevím, jestli i na svatby.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.