| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ony ty testy cermatu nejsou zaměřený na nestudijní děti, jenže ve školách jich máme polovinu, někde se poměr samozřejmě kloní víc na některou stranu
ať mi někdo ukáže, jak mám kvalitně připravit studijní děti ve stejné třídě s těmi nestudijními, když ty nestudijní mají problém vůbec přečíst zadání, tak složitý věci vůbec nezvládají
Za poslední tři roky se navíc nestíhá probrat učivo, jsme ve skluzu všude, letos sice nebyl lockdown, ale dva měsíce neustálých karantén, kdy se počet dětí ve třídě pohyboval náhodně od nuly do plnýho počtu, učitelé stejně, já jsem teď v plánech někde v polovině března a nedaří se s tím nic dělat, protože když jsem už byla v odpovídajícím čase, zase do toho vlezla nějaká mimořádnost a taky děti jsou hodně unavený
jedinou možností je míň procvičovat a nedělat složitý věci, což samozřejmě odporuje podmínce práci s logikou, ta potřebuje nějaký čas, bez ohledu na předmět

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.