Tak jsem ze zvedavosti koukla na ten test. Priznavam, ze mi prisel uplne v pohode, v drtive vetsine pripadu jde pouze o zakladni porozumeni textu. Ani u smaveho reka neni treba zasadne trpet a cist to cele. Fakt vetsina uloh jde zvladnout se zakladni logikou, znalostmi z 1. stupne ci dokonce v pripade smaveho reka i ze skolky (8 slabik).
Spis mi teda vrta hlavou jina vec - proc se furt, doprcic, ve skole resi vetny rozbor a druhy vedlejsich vet, kdyz to neni potreba ani na ty pitome prijimacky??? Proc se neresi prave porozumeni textu? Celavzdelavaci revoluce spociva v tom, ze CERMAT nahodi testy, rodice/placene kurzy to deti nauci a skoly si jedou dal v minulem stoleti?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.