Asi to píšu špatně. To jak jsem se jich zeptal nebudu dál rozebírat. Psycholog mi, to co jsem si myslel potvrdil a já je k němu musím nějak dostat. Prý pomůže a to i malé s tou stolici, že je to vše úzkost v rodině. Je to nejtěžší úkol v mém životě. Teď půjdu ještě na nějaké vyšetření a pak to musím nějak zvládnout. Nechci v tom nechat své děti, vztah je asi mrtvý. Vzpomněl jsem si že i když jsem ji žádal o ruku tak se první podívala na mámu. Mám, nemám? Přišlo mi to divné vždyť sem žádal ji a ne mamku, ale nějak jsem to přešel. Protože nakonec řekla ano. Teď už to chápu ale je to případ pro doktory. Díky všem za odpovědi . Teď je to asi jen na mě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.