| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pole, tak jasně, že věci se mění a taky chápu, že někdy blízké školy/jiné instituce nevyhovují, tak se jezdí dál. Pokud máš nějaké speciální dítě, tak i rozumím, že někdo vybere vzdálenou školu pro takové děti rovnou a nezkouší to na spádové škole. Ale vím právě o dost případech, kdy rodiče strašně přebírali a vybírali, případně tak strašně dali na nějaké doporučení, že když se dozvěděli, že někdo z Vršovic je moc spokojený v určité škole ve Vršovicích, nacpali tam dítě, i když jsou třeba z Dejvic, kde je na výběr xy škol. Nebo jsem se při prvním dítěti u dětské lékařky (vybrala jsem nejbližší, zašla tam, ona i ordinace se mi zdálo fajn, takže jsem tam zapsala dítě) potkala paní, která tam s novorozencem dorazila přes celou Prahu z Újezda nad Lesy (na Břevnov)! Když jsem se divila, že jezdí tak daleko, tak že prý jí ta "naše lékařka" byla hrozně sympatická v porodnici (brala si tehdy víkendové služby tuším na neonatologii v Neratovicích). Mně to přišlo a stále přijde strašně praštěný. I kdybych si nemohla vybrat v Újezdě nad Lesy, tak snad proboha alespoň někde v okolí se nějaký svéprávný pediatr najde??? Nevím, tedy, jak dlouho tam vydržela jezdit, když mimina mají tolik těch prohlídek a potom při nemocech to není nic moc vláčet dítě s horečkou v zácpě bůhví kam, aby se lékařka podívala do krku ...) Ale samozřejmě je to každého věc, to je jasné ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.