Jo, cítím se unavená často, ale z většiny to je tím, že málo spím, protože chodím (zcela zbytečně) pozdě spát. Spím dobře, ale prostě málo. A v zimě s tmou ráno i večer se cítím ještě hůř. Tento týden jsem měla v pondělí poprvé takový nějaký "jarní" pocit a cítila jsem se skoro dobře a optimisticky. V úterý mě začalo tlačit v nose, říkala jsem si, že asi chytím od dcery rýmu a pozdě večer dorazil výsledek dcery preventivního PCR testu, ze kterého vyšlo, že ta rýma je covid
Změnilo to bohužel spoustu plánů, musela jsem obratem informovat dost lidí a řešit různé organizační změny, až nakonec jsem z "nervů" (rozum věděl, že o nic nejde, ale podvědomí se nějak vystíhovalo do stresu) téměř nespala a bylo po pocitu. Včera jsem měla ukázkové příznaky covidu (v lehké verzi), prospala odpoledne, a dnes vyrazila na test - a byl negativní. Tak teď přemýšlím, jestli to bylo psychosomatické, falešně negativní test, moc časný test, mám něco jiného, i když dcera má covid, nebo vlastně ani dcera nemá covid (kromě té rýmy je úplně zdravá, nejzdravější za celou dobu od Vánoc - to po ní pořád něco lezlo, ale testy měla negativní) ... No, a únava je v každém případě zase zde ...