co se auta týče, jsem vybíravá ohledně značek, ale jde o čirou dětinskost - nechtěla bych nikdy hyundai (čistě kvůli reklamní kampani, znechutili mi tu značku definitivně
)
mám ráda škodovku, taky bych nevolila něco úplně cizího, co mi neopraví v mém servisu
pak mám požadavek na barvu - nikdy bílá, žlutá, zlatá, růžová nebo nějaká úplně pitomá barva
no a pak ta důležitá kritéria - PROSTOR - na výšku (dvoumetroví jedinci), na šířku (prdelaté dámy), zavazadlový prostor (kramáři)
pak palivo - ideálně benzín (jezdím krátké trasy), žádné lpg (v praze věčně využívám podzemní garáže)
no a pak spolehlivost a cena (jsme prostě chudí
)
jinak v autě prostě bydlíme, je tam věčně provozní bordel, jsem zvyklá tahat milion nezbytností, do myčky jedu jednou za čas, většinou to oprší
párkrát do roka to vyluxuju, zcela výjimečně nechám umýt od profíků včetně interiéru (neumím tak pěkně umýt okna zevnitř, blbě dosáhnu na to čelní - roomster)
co si kdo o našem autě myslí je mi fuk, nevnímám ho jako nějaký symbol, nehledám za tím status, je to užitková věc... ale teda zase uznávám, že ho mám ráda, často k němu pěkně promlouvám a přemlouvám ho, aby s námi ještě vydrželo co nejdéle - děsí mě nutnost koupit nové