Katko, před 5 lety se taky dost vylejvalo. Ono taky trochu záleží na lokalitě. Říkal mi lektor autoškoly, že na jejich pobočce tuším v Kyjově to dělaj děcka vesměs napoprvé, protože tam taky maj dva semafory a houby provoz. Já jsem dělala jízdy v centru Brna v dopravní špičce, a to je prostě jinej hukot. Jak máš trošičku nervy, už se to hodně projeví. Pokaždé z té trojice zkoušených v autě minimálně jednoho vylili.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.