| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Inspirace vedlejší diskuzí, kde jsem se ptala, jaký smysl má oznamování každé písemky, když se pak dítě naučí jen na ten den. Dostalo se mi pár zajímavých názorů a je fakt, že má něco do sebe to oznamování, protože žák / student se tak může věnovat po škole nějaké zájmové činnosti nebo sportu, aniž by byl později ve stresu, že se nestihl připravit na další den.
Já jsem vyrostla v drilu, kdy se nic kromě pololetních písemek neoznamovalo a každou chvíli se psaly neohlášené desetiminutovky, aby se zjistilo, jak moc se učíme průběžně. Jo, pak když člověku bylo jeden den blbě, tak druhý den riskoval, že schytá kuli z desetiminutovky nebo zkoušení. Na druhou stranu mě tenhle dril naučil, abych se učila průběžně, což jsem rámcově využila i na VŠ, protože ne všechno se dá stihnout o zkouškovém. I na VŠ se člověk musí připravovat průběžně, např. načíst literaturu, takže ten dril nebyl úplně od věci.
Tady na rodině.cz je hodně učitelek, napadlo mne se tedy zeptat, jaký způsob hodnocení na ZŠ / SŠ mají a jaký by preferovaly a zároveň, jestli se jim třeba nějakou změnu ve způsobu hodnocení podařilo prosadit.
Samozřejmě je to volné téma nejen pro učitelky. ~c~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.