Mně je fakt jedno, jakou mají jiní práci. Užívám si, že mám konečně "mateřskou", kterou jsem nikdy předtím nezažila ani na pár týdnů a přes veškerou snahu jsem se k ní dokázala propracovat až pozdě, a to ve třech letech třetího dítěte. Teď ji mám a hrozně si to užívám, protože to bylo předtím hrozný. Vařím polívky a v polední pauze čtu pohádky a po práci chodíme na procházky a s detektorem, ale fakt si nemyslím, že kdo není s dětma doma, ten má blbou práci. Nemá každý malé děti a navíc většina lidí o práci z domova vůbec ani nestojí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.