Cimbur, jo, střežím si jí a platím jí dobře, ona mi i pohlídá a nakrmí zvěř, když jedeme pryč a klidně by to udělala zadarmo, což nepřipustím. Ona při tom uklízení i vypadá, že jí to baví, je to oboustranně vyhovující vztah.... Jednu doby měla problémy se zády a nechodila a prostě jsem za ní nikoho nemohla sehnat. Chodí k nám snad 8 let a mezitím byla kvůli zádům i 2 roky přestávka (vlastně jsem si tehdy říkala, že už jsou holky velké a že už budu uklízet sama a děti pomůžou). Nakonec to vypadá, že to s tím nepořádkem je spíš čím dál horší.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.