Mě teda naši nikdy nebili. Maminka mě maximálně dloubla do žeber, od táty jsem jednou ve 13 dostala facku a půl roku jsem s ním pak nemluvila. Ani žádné jiné tresty u nás nebyly. Ale maminka strašně vyčítala, co všechno pro mě obětovala a jak budu prstičkem hrabat, špendlíčkem kopat. Já byla velice poslušné dítě, tiché, snažila jsem se nikoho nerozzlobit a hlavně nechtěla slyšet ty výčitky. Než to, tak bych asi vydržela i tu facku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.