Ropucho, mám to stejně. Co úplně nesnáším, jsou takové ty rádoby radostné bláboly mladých moderátorů v soukromých rádiích, přerušované reklamou. Brrr! Ráda si poslechnu konkrétní pořad nebo se na něco konkrétního podívám v televizi, ale mít něco puštěného celý den, aby mi to brebentilo jako kulisa, z toho by mi praskla hlava. Nejradši mám ticho. U úklidu se soustředím hlavně na to, ať už to mám co nejdřív z krku, žádné prostoje. A jsem vyhazovaci typ. Nesnáším krámy a nevím nic probírat a přebírat jednotlivě. Příště to celé popadnu a vyhodím. Ještě nikdy mi nic nechybělo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.