Já sice taky miluju práci s těstem (a hmotou vůbec), zadělat na koláč není žádná práce a roboty jsem považovala za krám a zbytečnost. Ovšem jen do té doby, než jsem dostala Aida, o kterém jsem (částečně z legrace) říkala, že je pro jeho krásu jediný, kterého bych chtěla. A k hodně kulatým narozeninám bylo překvápko 🙂. Mám ho s kdejakým příslušenstvím a od té doby chudák struhadlo strouhalo jen citronovou kůru, muž je šťasten, neboť bramboráky má mnohem častěji a mlýnek na maso je v důchodu. I ta těsta (právě tužší) jsou víceméně bezpracná. Manipulace je mnohem snazší, než bývalo přidělávání mlýnků na stůl a tolik té elektřiny to zase nesežere. Takže už mam robůtka i na chalupě 🙂.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.