| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Senedro, já jsem se krásně vánočně doladila včera...měla jsem za poslední týden jeden jediný den volna (jinak celé dny od rána do večera v práci), tak jsem ho využila a užila jsem si to:-)...syn byl ještě ve škole, takže ráno jsem zadělala na vánočku, zatímco kynula, tak jsem zabalila dárky, pak jsem ji upletla a dala péct, mezitím dorazil syn ze školy, dali jsme si všichni tři k obědu vinnou klobásu s bramborem, donesli jsme do pokoje stromeček (máme živý v květináči, takže byl už asi 2 dny v chladné předsíni), se synem jsme ho ozdobili, dodělala jsem trochu ještě vánoční výzdobu v domě i truhlíky venku a na závěr jsem celý barák vyluxovala, když už stejně bylo všude to jehličí ze stěhování stromu...večer jsem ještě chystala dárečky pro kolegyně do práce...byl to hezký den...dneska a zítra jsem zase od rána až do večera v práci, ale už máme vlastně všechno nachystané, cukroví jsme pekli už kolem Mikuláše, nákup a salát obstarají zítra manžel se synem...takže na Štědrý den už budeme jen odpočívat, mlsat, koukat na pohádky, nebo půjdeme ven, jak se nám bude chtít...večer jen obalíme a osmažíme řízky, nic víc:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.