Přidat odpověď
máslo s cukrem ušlehat, k tomu vychladlý pudink, dávám tři sáčky na litr mlíka, aby byl hustší.
a potom po trochách přidat rum - nesráží se to, když má všechno stejnou teplotu a všechno se přidává po trochách
a ještě většinu krémů dochutím čokoládou, rozpuštěná čokoláda na vaření, ale zase vychladlá
v létě místo čokolády dávám ovoce, nebo třeba i marmeládu, jen se to musí opravdu po malých množstvích
dort vydrží klidně i týden, teda vydržel by :)
vánoční cukroví týden i dva v ledničce, venku je to složitější, pokud je teplota pod 8 stupňů, je to jak v ledničce, ale co když je nad 10 :( to potom vyklízím ledničku a doufám, že se mi venku nepokazí trvanlivější věci z ledničky :)))
ale kluci se o to postarají, aby se nic nekazilo
Předchozí