Krémy se syrovým žloutkem ze zásady nedělám a i když žloutek vynechám, nikdy mi tam nechybí. Venku s kolísáním teplot bych jakýkoli krémový zákusek neskladovala. Jinak všeobecně jsou jako trvanlivé brány krémy vařené. Třeba krémy, kde se vaří kaše z mouky a do ní se zašlehává máslo. Tento typ je podle mě navíc i chuťově skvělý. A do krémů vždycky dávám máslo s co nejdelší trvanlivostí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.