Omlouvám se předem, asi se tu někde probíralo, ale už to nenajdu... Budu zkoušet kávové cukroví a k tomu mám recept na kávový krém na bázi másla. Nikdy jsem to nedělala.. Ráda, bych krém poněkud odlehčila, ale čím? A aby to mělo nějakou trvanlivost týden v chladu (bude v polystyrenové krabice na balkoně s jistým kolísáním teplot)?
Jakou má obecně dle vašich zkušeností trvanlivost při výše uvedeném typu skladování?: a)máslový krém b)odlehčený máslový krém c)krém, do kterého se přidává žloutek
Ev. jak mohu prodloužit trvanlivost (přírodním způsobem)?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.