neznámá máš pravdu, je to zažitý název nejen ve tvém okolí, ale jmenuje se to tak oficiálně u nás i v cizině - na dotaz ve vyhledávačí dát kráječ mandolina nebo mandoline slicer a vyjede jich plno od plastových až po profesionální. Já mám od KitchenAid, má výměnné ty nože a nastavitelnou výšku, umí toho víc a díky tomu, že je tam držák na tu potravinu, tak se to obejde i bez pořezání a krájí s tím i děti. Nedávno jsem viděla celkem pěkny i od Delimana, kupovala si ho známá a předváděla mi ho v akci, byla s ním spokojená. Skvělé krouhače na cokoli má Microplane, ty můžu taky osobně doporučit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.